RDM Бюлетин

7 причини да изберете нас

1. Ниски разходи

Нашата работа е доказателство, че наемайки организатор за Вашето събитие не означава по-високи разходи, точно обратното. Използвайки нашата мрежа от доверени партньори и доставчици, ние договаряме значително по-ниски цени за нашите клиенти, за да превърнем тяхното мечтано събитие в реалност.

2. Внимание към клиента

Ние слушаме нашите клиенти: от първоначалната концепция до финалния продукт ние ще бъдем водени от Вас, за да създадем уникално събитие, съобразено изцяло с Вашите изисквания.

3. Без компромиси

Никога не правим компромис с местата, на които провеждаме нашите събития. Работим изключително и само с хотели и ресторанти от категория 4* или 5*, които доказано предлагат не саме луксозен интериор, но и отлично обслужване. За да Ви предложим пакетна услуга, сме изградили отлични партньорства с фотографи, декоратори, озвучители, специалисти по ПР и реклама.

4. Опитни и интересни лектори

Лекторите, които участват в нашите семинари и обучения, са определяни от нашите клиенти като „отлични експерти, с практически опит и умение да представят информацията по лесен и достъпен начин”.

5. Координация от началото до края

Ние координираме всеки аспект от събитието, така че независимо от въпроса или идеята, които имате, да знаете към кого да се обърнете.

6. Внимание към детайла

Ние имаме педантично отношение към всеки детайл, не само към тези, които са видими за Вас, а и тези, които са зад кулусите, но правят едно събитие изключително.

7. Огромен опит

Последно, но не и най-маловажно - огромен опит в събитийния мениджмънт и клиенти, които ни се доверяват от самото начало през 2000г. до сега.Нашият екип

Екип

Зад нашия успех стоят желанието ни за работа и творческа енергия. Понякога вземаме трудни решения, но те водят до успех. Щастливи и доволни сме, но ...не съвсем. В края на краищата все още имаме огромни мечти!!!

E-mail: office@rdm-bg.com
Тел.: +359 888 20 56 49
полезни връзки:
Предстоящи семинари / Отминали семинари по Счетоводство, Данъци, Осигуряване и Трудово Право
2000-2018 © АР ДИ ЕМ ООД. Всички права запазени. Поддържа се от Студио Кипо