RDM Бюлетин

Корпоративни събития

Представяне на нов продукт или услуга на Вашата фирма

Представяне на нов продукт или услуга от Вашето портфолио, откриване на офис или корпоративна сграда, или напомняне на настоящи и потенциални клиенти за компанията Ви, ние ще създадем впечатляващо и незабравимо събитие.

Чрез дискусия с Вас и Вашия екип, ние ще опазнаем Вас, Вашата компания, Вашата марка и очакваните гости. По този начин събитието ще отразява идентичността на Вашата марка и ще остави трайни спомени и впечатления в гостите Ви.

Корпоративно гостоприемство

Вашите клиенти са бъдещето на Вашата компания, а в днешната конкуретна пазарна среда може да бъде изключително трудно да впечатлите Вашите ключови клиенти или висш мениджмънт. Няма по-добър начин да подобрите отношенията си с тези важни хора от корпоративното гостоприемство. Преди да ви изпратим оферта, ние ще обсъдим бюджета, с който разпологате, и клиента, за който искате да се погрижим. След това ще Ви предложим различни варианти на събития – спортни, музикални, забавни, но винаги съобразени изцяло с клиента. Ние ще се погрижим за цялостното приятно прекарване на клиента Ви – вечеря или обяд в подбрани ресторанти, настаняване в класни хотели, ВИП транспорт.

Някои хора смятат тази услуга за лукс, но ние я възприемаме като необходимост за запазване на лоялността на клиента към Вашата компания. Нашата креативност ни позволява да намерим подходящо решение дори и при ограничени финансови ресурси. Ако тази услуга представлява интерес за Вас, моля свържете се с нас за конкретни предложения и оферти!

Фирмени партита

За тези специални събития, ние ще Ви помогнем при избора на най-подходящото място, време и тема за партито. Ще се погрижим за кетъринга, декорацията и забавната програма. Намирайки вдъхновение от модата, дизайна, киното, театъра и разбира се от Вас, ние ще създадем запомнящо се парти. Независими дали планирате парти за 5 или за 500 души, ние ще Ви помогнем при всеки аспект от неговата организация.RDM Новини

25 май 2018 г.

 За Финансова и Правна Академия RDM запазването на конфиденциалността на Вашите лични данни е висок приоритет.

 Нашата обновена политика по защита на данните може да намерите тук.

 Политиката има за основна цел да:

  • Ви разясни каква лична информация и за какви цели обработваме за Вас; и
  • Ви даде информация за правата, които имате спрямо тази информация и как да ги упражните.

 

Прочетете още

Всички новини

RDM Анкета

Възнамерявате ли до края на годината да деклрарирате доброволно пред НАП скрито разпределение на печалбата?
E-mail: office@rdm-bg.com
Тел.: +359 888 20 56 49
полезни връзки:
Предстоящи семинари / Отминали семинари по Счетоводство, Данъци, Осигуряване и Трудово Право
2000-2018 © АР ДИ ЕМ ООД. Всички права запазени. Поддържа се от Студио Кипо